Leven in het volle Licht

Mijn bedrijf heet Voorbij Verlichting. Wat is het uiteindelijke doel van het volgen van de Avatar® verlichtingscursus? Wat is het Grote Doel? Licht! Leven in het volle Licht!

 

We zijn in de zomer en het is voor de meeste mensen heerlijk lekker lange aangenaam warme dagen te kennen op een terrasje met geliefden of vrienden.

 

Warmte en licht maakt open, ontspannen.

 

Hoe zou het zijn als je leven steeds meer deze lichtheid en innig weten kent?

 

Hoe zou het zijn? 

 

Schrijf eens uit.

 

Met verlichting bedoel ik twee zaken: ten eerste je veel lichter gaan voelen door de hoge liefdesenergie frequentie én ten tweede de regels achter het fysieke, gecreëerde leven kennen. Deze twee zaken geeft krachtig leiderschap, meesterschap en stuurkracht in een sfeer van een lichte, soepele, open, vloeibare ruimte waarin alles als mogelijk voelt.

 

Met voorbij verlichting bedoel ik dat je weg nooit ophoudt eens je beseft en voelt dat je Licht bent: je straalt en verlicht anderen, steeds meer … tot iedereen en alles baadt in het Volle Licht. 

 

Vóór verlichting kan het leven behoorlijk lastig, zwaar en onwetend zijn. Het was bij mij één uiterst moeizame zoektocht van mijn 16 de tot mijn 42 ste. 

 

En wat maakt het zo moeilijk? Wel, voor mij was dit het niet kunnen vinden van een duidelijke wegbewijzering van het innerlijke leven. Nu noem ik het het niet weten van de regels achter het fysieke of gecreëerde leven. Werkbare regels met een werkzame uitwerking, effectief. Doen, Ervarend licht worden in steeds meer ECHTHEID, LEVEN.

 

Kennis geeft macht en stuurkracht. Kennis van de weg laat je toe duidelijk vooruit te kunnen gaan. Vooruit gaan herken je aan toegenomen lichtheid in jezelf: je kan meer  in minder tijd doordat doodse of donkere stukken zijn opgelost. Dat is heerlijk! Ja, heer-lijk! Je voelt je als de Heer of goddelijk want je kent de weg, de spelregels. Dit was altijd ons doel geweest. Paulus oa zegt: “Wij zijn goden” of nog in de christelijke traditie “Kinderen van God”. Wie het mens-zijn kan transcenderen is goddelijk en wil nooit meer terug, tenzij om te dienen.

 

Plato, een groot verlicht filosoof uit de 5 de eeuw voor Christus vertelde over verlichting als volgt

 

Het verschil tussen niet-verlicht en verlicht kan je vergelijken, zei hij, als volgt: 

 

Niet-verlichten leven als met zware ketenen en leiden een leven in een uiterst strak en vast stramien. Van langsom meer bewegen ze innerlijk alsmaar minder. Vastgeroeste patronen lijken ze aangenomen te hebben alsof het waarheid is en dit noemen ze dan hun persoonlijkheid. Ze hebben geen weet van een veel grotere wereld vol soepele mogelijkheden, vloeibaar, flexibel als het ware waarin alles mogelijk is en wacht op schepping door de meester: JIJ. 

 

Ze leven ook in de donkerte. Ze zien helemaal niet klaar en snappen de clou niet. Wat ze zien heeft zo weinig te maken met hoe het zou kunnen zijn als ze in het volle zonlicht zouden ZIEN!

 

En Plato gaat verder.  Hij vertelt op een rake wijze het verschil tussen wie leeft in Klaarheid en Lichtheid en wie vastzit. 

 

Vele mensen die vastzitten willen dit niet horen. Ze voelen het als een schande van hun leven tot nog toe. En ja, dat voelen ze inderdaad goed 😊. Hier past een oneindig mededogen van de meester. Bij mensen die vastzitten neemt de persoonlijkheid het over. Zij creëert dan kwaliteiten van hoogmoed en geslotenheid, hardheid en ongenaakbaarheid. En ja, in de wereld vanuit hun gezichtspunt uit bekeken heb je deze kwaliteiten nodig om je af te schermen van een boze wereld. Die kennen ze maar al te goed in hun eigen gedachtenwereld 😊

 

Wat ze niet beseffen is dat zij die boze wereld zelf hebben gecreëerd of toegelaten en hier op elk moment een einde kan aan worden gemaakt! Zeker in deze tijd- dit was anders in de tijd van Plato-  waarin de weg zo klaar en duidelijk is uitgeschreven in bijvoorbeeld een verlichtingsschool als Avatar® voor vrijwel iedereen toegankelijk met een zuiver hart.

 

Leven vanuit de persoonlijkheid en haar als meester zien leidt tot steeds meer verenging en donkerte en zwaarte. Uiteindelijk burn out, ziekte en dood. (Opgepast, ik wil niet zeggen dat elke ziekte terug te voeren is tot dit paradigma. Niet omdraaien aub! Het gaat niet om oordeel, wel om inzicht creëren 😊). Je zit vast. Kan geen kant meer op. Zo goed als dood. Iemand dient je enkel nog te willen begraven…..

 

Maar…wat dacht je? Zou iemand die liefheeft dat willen doen?

 

Wie echt gelooft in een méér dan de persoonlijkheid ziet soms flarden van licht en een uitweg. Enkel nog het Volle Licht van een Duidelijke Weg ontbreekt. Als die wordt aangereikt, aarzelen ze geen moment en gaan stralend hun bevrijding tegemoet. Het Volle Leven in. HOREA! GEWONNEN!

 

Maar, zo zegt Plato, dit is niet de meerderheid. Het merendeel van de mensheid voelt zich door de Meester die het Volle Licht komt brengen, aangevallen…. Het plotse licht wordt onmiddellijk gedoofd en plat getrapt. De harde persoonlijkheid gaat door met vernielen en ongeloof… Die mensen gaan er zelfs alles aan doen om de Verlosser, de Wijzer te lynchen… Zo voorgoed gevangen in hun eigen gecreëerde illusie van dood en verderf. 

 

En de Meester…. die Leeft Altijd in welke manifestatie dan ook. Het is een illusie dat die kan gedood. 

 

Gelukkig!

 

Hoe mooi is het leven voor wie weet dat het Goede ALTIJD UITEINDELIJK overwint!

 

Wie nog wil tegenwerken creëert enkel een langere weg van lijden.

 

Wie wil voorgaan dient te groeien in enkel maar een hogere frequentie van liefdevol mededogen…

 

…tot iedereen mekaar zacht en teder groet als goden… en dan weer verder trekt… in heilig stilzwijgen…

 

Vol passie om EINDELIJK verder te gaan? ECHT DOEN?

Hier zijn je volgende mogelijkheden: 

 

  • Zondag 11 of 18 augustus van 9 – 13u te Mechelen (BE)

 

Bespreking en uitdieping van het gratis e-boek.

      Kostprijs € 10

 

       Drank en koffiekoek voorzien.

       Breng je ingevulde versie van het e-boek mee, geprint of op je tablet of laptop

 

  • Zaterdag 24 en zondag 25 augustus van 9 – 19 u te Mechelen (BE)

 

De tweedaagse ReSurfacing® workshop 

 

Wat? 

 

Start van de verlichtingscursus maar kan ook afzonderlijk worden gevolgd. 

 

Inhoud: via 30 tools de blauwdruk van je persoonlijkheid verkennen. Je Hoger Zelf heeft die gekozen als uiterst geschikte uitvalsbasis om je lessen in dit leven op aarde te leren. Dus leer ze kennen. Versnel wat werkt, stuur bij wat niet meer adequaat is. 

 

Deze tools zijn voor goed je materiaal om je Licht alsmaar feller te laten worden. Het zijn ahw de schroeven en bouten van je innerlijk alsmaar grotere lichttempel…

 

Onschatbare waarde!

 

Kostprijs  € 272, 25 + € 55,50 cursusboeken

Drank aanwezig. Lunchmogelijkheden in de buurt of zelf mee te brengen.

 

 

Inschrijving enkel bevestigd als bedrag is overgeschreven op rekeningnr: 

BE 91 7310 4289 3876

Voorbij Verlichting

Met als mededeling datum en naam evenement.