We zijn voor goed de herfst ingegaan. Een seizoen van inkeer: de zon trekt zich wat weg om meer ruimte te geven voor onze eigen eerder donkere binnenkant. Voor de meeste mensen toch is ‘binnen’ minder helder dan ‘buiten’. Zo is het leven op aarde (geworden).

Eigenlijk zijn we verzeild in een gewoonte: we incarneren en gaan vol bewondering op verkenning op planeet Aarde, maar we vergeten onze afkomst. De meesten kennen die zelfs niet meer uit zichzelf: anderen moeten hen eraan herinneren.

Planeet Aarde is minder licht dan onze afkomst. De duisternis hier heeft ons helemaal dof gemaakt op een bepaald terrein om echter andere terreinen volop te onderzoeken die we zelf hebben gekozen.

Vieren we in de zomer volop het leven op onze mooie Aarde die we dienen te verlichten en waarvan we een voorsmaak krijgen in de zomer, in de herfst komen we tot inkeer. Het leven in de Aardse zon kan ook tot misvattingen leiden: je uitleven tot en met en genieten in de illusie alsof het stoffelijke leven het ultieme is moet eens eindigen. Je moet weer tot rede komen.

Inkeer daarom. Teveel aan de buitenkant alleen vertoeven brengt burn out: je bent ver weg van je innerlijke energiecentrale.
Wat een opluchting eindelijk dicht bij onszelf weer te komen lekker binnen in de gezelligheid van een liefdevolle thuis van minstens jij voor jezelf.

De uitbundige zon van de zomer is slechts symbool van de krachtcentrale IN jezelf. IN jezelf daar ligt de weg verticaal, daar haal je energie en hogere trilling. Hoe? Door je innerlijke energie en licht te ontdoen van onzuiverheden.

“De zuiveren van hart zullen God zien”, zei ooit een wijs meester. En ja, vind ik helemaal waar. Je ontdoen van onzuiverheden is de eerste stap op weg naar het Licht. Het is de weg naar boven, van zelfdiscipline. Vroeger zwaar en lastig, in deze tijden veel lichter. Een goed voorbeeld om te werken aan innerlijke zuivering zijn de minicursussen van Harry Palmer over je levenslasten en die over integriteit. Ik geef hier de linken: https://avatarminicourses.com/nl/forgiveness-dut.html https://avatarminicourses.com/nl/integrity-dut.html

Ik heb tot nog toe geen mens geweten die iets verhevener zegde over integriteit dan Harry: “ Er is geen enkel kwaad waaraan ik geen deel heb.” Whawwwwwwww. Dat is diep ontmijnde kennis…. En zo bevrijdend!!!

Maar alles in de goede volgorde: eerst begin je lekker met jezelf. Je kleine universum van je heerlijke zelf. Als je jezelf nog niet heerlijk vindt, wel dan is dat de eerste stap.
Wees buitenmate liefdevol voor jezelf: onvoorwaardelijk want je hebt je reden om te zijn wie je bent.

En dan, ruim op, mijn liefste, zodat het klaarder wordt en vol licht. Meer energie, sneller en meer leven, lichtheid en speelsheid… zijn het resultaat.

En dan had ik het over sterven? …..

Wel, het sterven aan de illusie van het leven aan de buitenkant op deze planeet. Kom op tijd weer tot jezelf. Word bewust! Waarom ben je hier gekomen? Wat kwam je hier doen? Ben je al klaar om terug te gaan of is je werk nog helemaal niet af?

Het leven in een hogere trilling kan nog nauwelijks in logische taal gevat worden. We komen algauw in paradoxen. Wie naar de binnenkant gaat en werkt aan bewust- en gewaarzijn wordt lichter en vindt juist Leven. Dat leven dat op aarde wordt aangevoeld als groeiend in lichtheid….De weg die ik noem “naar verlichting”. Het is het Leven. Proeven van je Wezen: Leven, geen begin, geen einde…..

De minicursussen op je ééntje doen, kan een eerste stap zijn. Werkelijk grote stappen zetten, doe je in het licht van meesters.

Ooit zegde iemand: “Jij kiest zelf: met de trap alleen, of met velen samen gaan is als de lichtheid van een lift”. Jij kiest.

In deze tijd is het raadzaam niet voor het trage, moeizame te kiezen, maar voor het snelle en lichte. De tijden zijn veranderd. Moeder Aarde wordt ouder en wijzer en wil ook vooruit!:-) Dus, doe aub ook een extra inspanning: werk aan jezelf in de aanwezigheid van het licht van meesters.

 

Wanneer? 

In de herfstvakantie van 26 oktober tot 3 november 2019

 

Waar? 

In het duinrijke gebied aan de rand van de stad Groningen (NL)

 

Wat

ReSurfacing®, wat de naam is van de tweedaagse start van je verlichtingsweg op 26-27 oktober. Meer info vind je hier: https://avatarminicourses.com/nl/integrity-dut.html

 

De Avatar® Cursus, de 9 daagse met als doel niets minder dan de verlichtingservaring: je weet met je hoofd wat het is en je ervaart met je zijn hoe het voelt. 

Werkelijk, voor niets anders zou ik eerst mijn geld geven: nadien begint het leven pas! Voortaan gegrond, niet meer in vretende onzekerheid en twijfel, niet meer in functie van de dood. 

Meer info: https://www.voorbijverlichting.be/9-daagse-avatar-workshop/

Natuurlijk altijd welkom via mail of telefoon met al je vragen. 

Voor een afspraak via skype waarom precies Avatar® het beste en snelste is dat ik ken naar verlichting, kan je evenzeer mailen.

Van harte welkom voor een leven vol Leven!

 

Geniet van je mooie zelf,

Lieve

[email protected]

0486 105993 (sms voor afspraak) (via Whatsapp niet altijd bereikbaar)