Op 15 augustus vieren we de hemelvaart van onze Westerse Goddelijke Moeder. 

Hemelvaart is voorbij verlichting het beleven van het gouden leven, het goddelijke leven. Niet zozeer Licht is dan de hoofdmoot dan wel goud of waardigheid of immuniteit of goddelijkheid. Het is zowat de hoogste graad van de god-mens hier op aarde.

2000 jaar geleden kon deze staat nog niet op aarde worden beleefd en diende men over te gaan. Vandaar de naam “hemelvaart” onder andere.

Vandaag is de trillingsfrequentie van de aarde zoveel lichter dankzij het werk van vele meesters en kan men hier en nu op aarde de hemelvaartstaat beleven. HOERA!

15 augustus, het toppunt van de oogst, het product van het groeien en bloeien van de natuur op aarde. En hiermee is Maria verbonden: zij die groeide en bloeide als een goddelijke lelie van genade. Maria houdt als elke vrouw en mama van groei en bloei van alles wat leeft. Zij houdt als elke vrouw van bloemen, van overvloed voor haar kinderen, van een rijke oogst.

In het Belgische katholieke landschap ziet men vele, zeer vele kapelletjes tussen de velden. Daar woont Maria graag. Én mensen houden van haar zegen over wat groeit en bloeit. Het zijn mystieke plaatsen van dankbaarheid maar ook van bidden en smeken voor voldoende eten. Mama’s zijn maar gerust als hun kinderen voldoende hebben, niet?

Wat betekent dat nu “voldoende hebben” op het innerlijke gebied? Op het geestelijke, niet-gematerialiseerde niveau van JIJ als Schepper?

Je bent als één gouden stralende vuurvonk… Alles is IN JOU. Je kiest wat je wil scheppen of plaatsen buiten jou, leert het kennen of hebt het lief en neemt het als gastvrouw/- heer weer op in je onmetelijk brandende Liefdesvuur. 

Je bent “ Alles Is Mogelijk”, “Pure Potentie”, soepel en flexibel zonder te willen vasthouden aan vaste vormen. Je bent alles, je kan alles verliezen en weer opbouwen. Je weet dat alles in jij is. “Alles is in jou” ben je.

Een bloeiende en bloemrijke zálige hoogdag!

De meest snelle en effectieve weg naar goddelijk meesterschap is volgens mij de Avatar® methode. Ik ken geen school die sneller naar verlichting brengt.

Omdat verlichting een heftige weg voor sommigen van ons kan zijn, kan je de cursus in 3 stukken doen, geheel op jouw ritme.

JIJ bepaalt hoe snel en hoe ver je gaat.

Het eerste deel heet ReSurfacing® , dit is een Engels woord voor “weer de weidsheid en lichtheid voelen na het diep ingedaald te zijn hier op aarde”. Je kent nu de creatie van je persoonlijkheid, hebt haar gezien en doorleefd, beseft waarom en hoe je haar hebt gecreëerd en bent dankbaar. Je kiest nu of je iets wil veranderen erin of niet. Je hebt een eerste keer gezien waar de bugs zaten die de pijn in je leven veroorzaakten en bent vol passie voor een heerlijke toekomst en om te leren HOE je die zo snel en efficiënt mogelijk creëert: dit is deel 2 van de Avatar® cursus. 

Verlichting kan enkel gedijen in een onvoorwaardelijk liefdevolle ruimte van moederlijk-hartelijke ontferming. 

Een oude Maria – hymne die in de monastieke wereld bekend is en ik in mijn kloostertijd ontelbare malen met vurige, tedere ontroering heb gezongen heet Salve Regina of Gegroet, Koningin.  Het lied gaat verder als: mater misericordiae of moeder van hartelijke ontferming. Zie je het al voor jou? Een mama die met wijdopen armen haar kind opneemt en sust aan haar borst terwijl ze het de Weg wijst en verlicht. Badend in zoete, warme, tedere, uiterst zachte onvoorwaardelijke liefde. 

Zo dien ik voor jou te zijn opdat JIJ kan groeien …

Daarop heb jij recht in de cursus. 

Klaar voor een overvloedige oogst? 

ReSurfacing® op 26-27 oktober in de Zeegse duinen nabij de stad Groningen (NL).

Lees op https://voorbijverlichting.be/resurfacing/ uitgebreid wat ReSurfacing® inhoudt en wat de kostprijs is. 

De Avatar® cursus van 26 oktober tot 3 november in de Zeegse duinen nabij de stad Groningen (NL).

Lees op https://www.voorbijverlichting.be/9-daagse-avatar-workshop/ wat de Avatar® cursus inhoudt en wat de kostprijs is.

Bij interesse, antwoord per kerende en we maken een telefonische afspraak of via skype om je een gratis intro en intake aan te bieden. 

Na de intro kunnen we beiden beslissen of we samen verder gaan naar verlichting.

Wat ik met verlichting bedoel kan je lezen in deze blog https://www.voorbijverlichting.be/leven-in-het-volle-licht/

Op verlichting,

Lieve