Voor wie

Ik werk voor mensen die houden van spiritualiteit en hierin stelselmatig willen groeien.

Voorbij verlichting werkt met mensen die houden van de spirituele dimensie van het leven. Ze zijn verwonderd over het al met zijn vreugdes en pijnen en willen er het fijne van weten.

Wie leeft vanuit spiritualiteit houdt van al wat is en voelt zich bijzonder geraakt door pijn en lijden. Ze is dan ook klaar om het lijden te willen beëindigen.

Wat mensen die met hart en ziel leven missen is de know how om hun idealen werkelijkheid te laten worden. 

Herken jij je in één van de volgende situaties?

 

Je leeft vanuit een al of niet godsdienstige levensbeschouwing en spiritualiteit maar bent ontmoedigd geraakt bij gebrek aan know how tot werkelijke verlichting. Je hebt een bepaalde traditie goed doorleefd, kent verschillende wijsheidsscholen en spirituele meesters maar je bent nog niet echt gelukkig, laat staan meester van je eigen universum.

Je weet wat je wil maar je ervaart een onoverkoombare kloof met het realiseren ervan. Je droom blijft een droom. Je stagneert op je weg.

Je bent hooggevoelig maar dreigt er eerder aan ten onder te gaan dan dat je ze ervaart als een pluspunt. Je lijdt pijn en weet niet hoe die op te lossen.

Je houdt van persoonlijke groei en ontwikkeling maar vindt geen duidelijke stapstenen. Je mist een handleiding om je hoogsteigen weg te gaan.

Je bent persoonlijk verlicht of meester van je eigen universum maar mist een gemeenschap van verlichten om de weg voorbij verlichting te gaan op weg naar een verlichte planetaire beschaving.

IF YOU HAVE A DREAM

it is your responsibility to make it happen.

KWETSBAARHEID BEGINT MET MOED.

Moed om jezelf te zijn en jezelf te laten zien.

Voor wie zijn mijn programma’s bij uitstek geschikt?

 

Mensen met een zuiver hart omdat ze weten dat zonder deze capaciteit geen vooruitgang gemaakt kan worden.

Mensen die het belangrijk vinden in zichzelf te investeren omdat ze weten dat de werkelijkheid van hun droom altijd in het bewustzijn begint. Zij bouwen op rotsgrond.

Mensen die weten dat ‘de kostbare parel’ in zichzelf verscholen ligt.  Zij durven hun eigen weg te gaan en houden van verantwoordelijkheid.

 

Spiritualiteit is belangrijk voor jou.
Wil jij doorgroeien naar een hoger niveau?

 

Laat mij je helpen je groei exponentieel te versnellen!

Klik hier om meer te lezen over mijn aanpak